2007-09-26

V novém domově

Tak už ji máme doma. Po cestě chvilku plakala za maminkou, ale nakonec usnula a vydržela až domů. Cestovní taška se jí zalíbila, bere ji jako dobé útočiště před projíždějícími vlaky a taky pohodlný cestovní prostor. Z bráchů je podle majitele nejlínější, takže jí zcela vyhovovalo, že se celé odpoledne nosila.
Cestou jsme se ještě zastavili ve zverimexu ve Vaňkovce, kde jsme koupili šamponek a pelíšek, který okamžitě po příjezdu přijala za vlastní. Co nás ale posadilo do židle hned po příjezdu bylo, že jsme zjistili, že máme v bytě myš! Pobíhala si vesele po bytě a po posteli. Ještě v půl čtvrté ráno jsme napotřetí rozdělali celou linku, abysme ji vyhnali, ale nepodařilo se. Lentilka ještě není ani naočkovaná, tak mám strach, aby od ní něco nechytla nebo ji myš nepokousala.
Ráno jsme zjistili, že máme za linkou díru ve zdi a linu, takže se nejspíš prokousala pod podlahu.

Dneska jsme nastražili pasti a celé odpoledne čekali, až se ta ludra chytí. Nakonec to klaplo. Říkali jsme si, že ji necháme vychladnout, protože na tyhle věci nemáme moc žaludek, tak je dobré občas je nechat uležet. A ono to klaplo ještě jednou! Dvě! K zbláznění, jestli jich je tam víc. Modlím se, aby ne. Snad se dneska trochu vyspíme. Jediný, kdo spal minulou noc byla Lentilka.

No comments:

Post a Comment